Register or Login to browse without ads

 
Ask a Question | Browse Questions

EXPIRED

Question: Huawei E173 not installing under Windows 7 64-bit

Please carefully read the Disclaimer and Terms & conditionsT&Cs.
Priced at $10.00

Actions: Add Comment

nlovric 

Customer

 13 Apr 2011 11:18 UTCWed 13 Apr 2011 - 11:18 am UTC 

I can't install Huawei E173 under Windows 7 64-bit. I get the following message:

http://oi52.tinypic.com/250tc1z.jpg

I had previously installed and used 3 other USB mobile broadband modems on the same system, 2 of which were Huawei. All software for these modems is supposed to be uninstalled.

However, when I install it under a VMware virtual machine with a fresh install of the same operating system, everything works fine.

I have also tried copying all relevant drivers successfully installed under the virtual machine to the physical machine, but that doesn't completely work, either.

How can I solve this problem?

 
 

nlovric 

Customer

 13 Apr 2011 11:31 UTCWed 13 Apr 2011 - 11:31 am UTC 

"Upravljački program nije pronađen." in the screenshot means "Driver not found.". I have also tried connnecting the modem while connected to the Internet, to no avail.

 

rahulsharma20 

User

 3 May 2011 21:42 UTCTue 3 May 2011 - 9:42 pm UTC 

Would you please tell me the exact windows version.

 

Actions: Add Comment

 

Frequently Asked Questions | Terms & Conditions | Disclaimer | Privacy Policy | Contact Us | Spread the word!

Fri 3 Jul 2015 - 6:11 am UTC - © 2015 Uclue Ltd